Mama Bijonse je odnela najviše nagrada, ali ipak su sve oči bile okrenute ka naslednici!

Izvor: Prva.rs, 30.Avg.2016, 13:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mama Bijonse je odnela najviše nagrada, ali ipak su sve oči bile okrenute ka naslednici!

Četvorogodišnja Blu Ajvi, ćerka Bijonse i Džej Zija šetala je crvenim tepihom ruku pod ruku sa svojom mamom.
Na sebi je nosila haljinu od 11 hiljada dolara s potisom "Mischka Aoki", dok su duboke patike brenda "Giuseppe Zanotti" koštale 560 dolara.

Da li možda treba naglasiti da je mamina haljina koštala 12.500 dolara?
Ipak ono što je medijima možda privuklo i najviše pažnje jeste to što malena Blu Ajvi >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << i nije bila naročito raspoložena.
Osmeh nije bio na njenom licu, čak je bila i namrgođenja dok je nekoliko puta rukama prekrila uši pokazujući tako da joj buka i vrisak maminih fanova nikako ne prijaju.

Mama joj se nekoliko puta obraćala, ali malena Blu nije menjala raspoloženje zato i ne čude mnoge šale na njen račun koje se šire društvenim mrežama.


Nastavak na Prva.rs...






Povezane vesti

Nije lako kad ti je mama Bijonse: Blu Ajvi se požalila na paparace (VIDEO)

Izvor: B92, 30.Avg.2016

Blu Ajvi Karter prošetala se crvenim tepihom na dodeli VMA nagrada u društvu svoje mame Bijonse, ali čini se da joj pažnja nije prijala...Devojčica je izgledala kao anđeo u predivnoj haljini i sa krunom, ali nije bila previše oduševljena pažnjom predstavnika medija...Video koji se pojavio na...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.