MA, PRAVA SITNICA?! Džej Lo prošetala detalj vredan skoro DEVET MILIONA EVRA – sve oči bile su uprete u nju! Da li vredi toliko?! (FOTO)

Izvor: 011vodič.com, 04.Jun.2020, 08:19

MA, PRAVA SITNICA?! Džej Lo prošetala detalj vredan skoro DEVET MILIONA EVRA – sve oči bile su uprete u nju! Da li vredi toliko?! (FOTO)

Dženifer Lopez bila je nominovana za izvanredan performans u filmu “Prevarantkinje s Vol Strita”.
Ona se sinoć pojavila na SAG dodeli nagrada sa svojim verenikom Aleksom Rodrigezom (44) u Los Anđelesu, ali se kući, ipak, vratila praznih ruku, pošto je nagrada pripala drugoj glumici Lauri Dern za film “Marriage Story”.

Međutim, Džej Lo je u nečemu sve glumice ostavila iza sebe, a to je cena nakita >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << koji je ponela.
Reč je o komadima iz čuvene kuće “Harry Winston”, a svetsi mediji prenose da ogrlica, minđuše, narukvica i dijamantski prsten koštaju neverovatnih 9 miliona dolara!
https://www.instagram.com/p/B7hvBdwpDrO/?utm_source=ig_embed
Ona je pozirala u crnoj haljini koja je imala satenske detalje, šlep, kao i mašnu na leđima. Kosu je pokupila u punđu, do lica je ostavila dva pramena kose, a šminka je bila neutralna.
U ruci je nosila crnu tašnicu sa šljokicama, a njena jača polovina, Aleks Rodrigez, nosio je teget plišani sako, crne pantalone i cipele, belu košulju i crnu leptir mašnu.
Kada je 11. decembra saznala da da je nominovana za SAG nagradu, Dženifer je postavila video na svoj Instagram, u kojem je uzbuđeno izgovorila
– Zadržavam suze… Toliko mi je drago što su kolege glumci prepoznali moj rad. Hvala puno SAG-i za nominaciju. To mi zaista mnogo znači. Nikad ne odustajte! – rekla je tada.








View this post on Instagram















Holding back tears… means so much to me to be recognized by my fellow actors!!! Thank you so much to @sagawards for this nomination it truly means the world to me!!! NEVER GIVE UP!! #HustlersMovie #Ramona #SAGAwards
A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on Dec 11, 2019 at 1:19pm PST

Laura Dern koja je Lopezovoj “maznula” nagradu mogla bi, kako stvari stoje, da osvoji i Oskara čija je dodela u februaru 2020.
Dženifer za ulogu striptizete Ramone u filmu “Prevarantkinje s Vol Strita” nije nominovana za Oskara.
The post MA, PRAVA SITNICA?! Džej Lo prošetala detalj vredan skoro DEVET MILIONA EVRA – sve oči bile su uprete u nju! Da li vredi toliko?! (FOTO) appeared first on 011vodic.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.