(FOTO) ZAUVEK SE*SI! ‘Očajna domaćica’ pokazala DUBOKI DEKOLTE i oduševila fanove!

Izvor: 011vodič.com, 04.Jun.2020, 08:19

(FOTO) ZAUVEK SE*SI! ‘Očajna domaćica’ pokazala DUBOKI DEKOLTE i oduševila fanove!

Eva Longorija (44) odlučila je da prošeta crvenim tepihom u izdanju u kakvom je retko viđamo. Glumica se na dodeli PGA nagrada pojavila u veoma izazovnoj haljini kojom je privukla pažnju prisutnih…
Eva je obukla zlatno-žutu haljinu sa dubokim dekolteom, pa su svi pogledi bili uprti u nju. Reč je o modnom komadu koji će sasvim sigurno biti upamćen kao jedan od najodvažnijih i najizazovnijih na dodeli nagrada.
Haljina joj odlično stoji i ističe njenu lepu figuru, a kaiš >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << s duplim kopčanjem još više sužava struk. Haljina je zanimljivog kroja, s romantičnim volanima i providnim rukavima koji su suprotnost odvažnom i neverovanto dubokom dekolteu kakav nemamo prilike da vidimo često kada je Eva u pitanju.
https://www.instagram.com/p/B7hEvUmJMrn/?utm_source=ig_embed
Glumica se fotografijama sa dodele nagrada pohvalila na Instagramu, a fanovi su joj uputili komplimente na račun izgleda.








View this post on Instagram















About last night……#ProducersGuildAwards
A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on Jan 19, 2020 at 9:14am PST

“Neverovatno”, “Prelepa”, “Gospođa savršena”, “Ti si inspiracija”, samo su neki od komentara njenih obožavalaca.
The post (FOTO) ZAUVEK SE*SI! ‘Očajna domaćica’ pokazala DUBOKI DEKOLTE i oduševila fanove! appeared first on 011vodic.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

MA, PRAVA SITNICA?! Džej Lo prošetala detalj vredan skoro DEVET MILIONA EVRA – sve oči bile su uprete u nju! Da li vredi toliko?! (FOTO)

Izvor: 011vodič.com, 04.Jun.2020

Dženifer Lopez bila je nominovana za izvanredan performans u filmu “Prevarantkinje s Vol Strita”..Ona se sinoć pojavila na SAG dodeli nagrada sa svojim verenikom Aleksom Rodrigezom (44) u Los Anđelesu, ali se kući, ipak, vratila praznih ruku, pošto je nagrada pripala drugoj glumici Lauri...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.