Lejdi Gaga Bijonsinoj ćerki poklonila dijamantsku benkicu

Izvor: Blic, 15.Jan.2012, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lejdi Gaga Bijonsinoj ćerki poklonila dijamantsku benkicu

Kontroverzna pevačica Lejdi Gaga, malenoj ćerki Bijonse i Džej Zija, Blu Ajvi Karter, poslala je originalan poklon. U pitanju je benkica na kojoj je ružičastim dijamantima ispisano "Little monster" (malo čudovište), izraz kojim Lejdi Gaga oslovljava svoje obožavaoce.

Lejdi Gaga je poklonila poseban poklon ćerkici svoje prijateljice, uz poruku da će ga Blu Ajvi nositi kada bude prvi put dolazila na njen koncert.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
- Gaga i Bijonse ostale su bliske nakon što su snimile duet "Telephone". Iako se ne viđaju često, redovno su u kontaktu putem mejla i poruka. Lejdi Gaga zna da će Bijonse smatrati da je poklon urnebesno smešan - otkrio je jedan izvor za britanski "Sun".

Povezane vesti: Ćerka Bijonse i Džej Zija najmlađa osoba koja se pojavila na Bilbordovoj listi Džej Zi otkrio da je Bijonse ranije imala pobačaj Lejdi Gaga ocu kupila restoran

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Za ćerku Bijonse benkica sa natpisom "malo čudovište"

Izvor: Radio 021, 15.Jan.2012

Kontroverzna pevačica Lejdi Gaga, malenoj ćerki Bijonse i Džej Zija, Blu Ajvi Karter, poslala je benkicu na kojoj je ružičastim dijamantima ispisano "Little monster" (malo čudovište), izraz kojim Lejdi Gaga oslovljava svoje obožavaoce.

Nastavak na Radio 021...

Lejdi Gaga Bijonsinoj kćerki poklonila dijamantsku benkicu

Izvor: Scandal.rs, 16.Jan.2012, 00:26

Kontroverzna pevačica Lejdi Gaga, malenoj kćerki Bijonse i Džej Zija, Blu Ajvi Karter, poslala je originalan poklon. U pitanju je benkica na kojoj je ružičastim dijamantima ispisano 'Little monster' (malo čudovište), izraz kojim Lejdi Gaga oslovljava svoje obožavaoce. Lejdi Gaga je poklonila...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.