Koncerti Dece Loših muzičara i Idemo na Mars žurka za vikend

Izvor: Blic, 27.Maj.2014, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koncerti "Dece Loših muzičara" i "Idemo na Mars" žurka za vikend

Nastupi grupe DLM i di-džej dua "Idemo na Mars", koji su odloženi zbog poplava, biće održani za vikend na otvaranju kultnog kluba "Barutana".

Bend "Deca Loših muzičara" nastupaju prvog dana otvaranja, odnosno 30. maja, dok su "Idemo na Mars" 31.

DLM su prošle godine obeležili dva fanstastična jubileja, 25 godina od osnivanja benda i 20 godina od izlaska njihove LP ploče „Dobar Dan," a nedavno objavljenim singlom najavili su izdavanje novog, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << petog po redu studijskog albuma. Predgrupa DLM-u biće bendovi Ljubiciće i Sharks, Snakes & Planes.

Noć kasnije, za miks pultom su MKDLS i Flip, koji slave deseti rođendan radijske emisije "Idemo na Mars" koja se emituje na Radiju B92. DJ-evi MKDSL i Flip, dvojac koji stoji iza ove emisije, biće domaćini žurke na kojoj će muziku puštati Gramophonedzie, DJ Rahmanee, TI Live, Hetem Live, X-Coast, Motion aka Feloneezy & Kettle Lakes, Kompleks Live, Jan Nemeček Live, Jazzotron, Rebbel B, Neki Stranac, Ciklon Live i Dojo Live.

U "Barutani" će biti i koncert Miška Plavog.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Dzej,   Poplave

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Koncert "Dece Loših muzičara" i "Idemo na Mars" žurka za vikend

Izvor: Blic, 27.Maj.2014

Nastupi grupe DLM i di-džej dua "Idemo na Mars", koji su odloženi zbog poplava, biće održani za vikend na otvaranju kultnog kluba "Barutana". ..Bend "Deca Loših muzičara" nastupaju prvog dana otvaranja, odnosno 30. maja, dok su "Idemo na Mars" 31...DLM su prošle godine obeležili dva fanstastična...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.