Kako Bijonse i Džej Zi troše svoje milijarde?

Izvor: Prva.rs, 26.Nov.2017, 01:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako Bijonse i Džej Zi troše svoje milijarde?

Ovi „tajkuni zabave“ ne zarađuju milione dolara samo od muzike i muzičkih turneja, već i od kompanija u kojima su suvlasnici, i poslovnih poduhvata.
Po procenama, Džej Zi je sakupio bogatstvo od 810 miliona dolara, a Bijonse 350 miliona dolara. Zajedno vrede 1.16 milijardi dolara. Imaju podjednako vlasništvo u striming servisu TIDAL, koji vredi 600 miliona dolara. Ta cifra 10 puta je veća od one koju je Džej Zi platio za ovaj servis.
Najveći deo novca zarađuje >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << od agencije za zabavu „Roc Nation“. Potpisao je i novi ugovor na 10 godina, vredan 200 milion dolara sa agencijom „Live Nation“. Ova organizacija jedna je od najvećih za promociju koncerata, muzička sponzorstva, kupovinu karata…
Poslednja muzička turneja donela je Bijonse 250 miliona dolara. Poseduje liniju odeće za fitnes, kao i servis za dostavu veganske hrane. Par planira da kupi kuću, ili bolje reći kompleks za stanovanje, vredan 120 miliona dolara. A do tada, često borave u Hemptonima. Ili na svom privatnom ostrvu vrednom četiri miliona dolara.
Potrošili su 200.000 dolara na proslavu prvog rođendana svoje ćerke i čak 11.000 dolara za dečiju gala haljinu.
Dok se njihovi blizanci rodili, potrošili su skoro 85.000 dolara da bi sve bilo identično – posteljina, odeća, dekoracija…
Izvor: BizLife
 
Pogledaj vesti o: Dzej

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.