Izvor: Piplmetar.rs, 26.Feb.2024, 02:30

„Ishitreno je odreagovao…“ Husa otkrio zašto nije pozvao Bakija B3 na premijeru filma „Nedelja“

Ekipa Jetseta


Progovorio o njihovom prijateljstvu i objasnio šta se tačno tada dogodilo

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić, ATA Images


Husein Alijević Husa i Baki B3 kolege su i prijatelji, a obojca su se družili sa legendarnim pevačem Džejom Ramadanovskim.
Baki je, inače, jedan od onih koji su uticali na to da baš Husa dobije glavnu ulogu, ulogu Džeja u filmu „Nedelja“.
Međutim, >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << kada se približio dan premijere filma, Baki je ostao uskraćen za odgovor na pitanje Husi – da mu ostavi dve karte, što ga je razočaralo.
Husa je u emisiji „Divan Šou“ kod Ivana Gajića objasnio šta se zapravo desilo.
Tačno je da mi je Baki poslao poruku i pitao me hoće li biti nekih karata za premijeru. Tačno je, takođe, da mu nisam odmah odgovorio, ali to je zbog toga što sam hteo da na to pitanje da imam potvrdan odgovor. Nažalost Sava Centar nije završen, a mislim da bi i on bio mali s obzirom na to koliko je bilo potražnje za tom premijernom projekcijom koja se odigrala u Kombank dvorani. Mislim da je preko 2000 ljudi ostalo uskraćeno za prisustvo na projekciji – rekao je Husa, a povodom Bakijevog revolta na tu situaciju, poručio je:
– Onda se Baki verovatno malo naljutio i to se je baš u ovoj emisiji pričao, zato što mu se nisam javio. Međutim, brzo mu je bilo jasno da je pogrešio sa ishitrenom reakcijom. Ne bih mu to zamerio, svakome se desi da ishitreno odreaguje. Rešio sam, pošto Baki živi u Banjaluci, dve karte za projekciju u tom gradu. Videli smo se tamo. Poenta je što je Baki kao i ja poznavao Džeja i veoma su pomešane emocije. Zaista nam je bilo divno u Banjaluci – objasnio je Husa za Kurir.
(Telegraf.rs)


Opširnije
Izvor: Telegraf.rs

Pogledaj vesti o: Dzej

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.