Fića na bini sa Dženifer Lopez

Izvor: Blic, 24.Nov.2011, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Fića" na bini sa Dženifer Lopez

Poslednja dodela AMA, američkih muzičkih nagrada u Los Anđelesu, bio je sjajan povod za još jednu zapaženu prezentaciju Fijatovih modela u Sjedinjenim Američkim Državama.

U gradu gde se ovih dana održava i "Auto šou", Fijat je predstavio model "500" na bini zajedno sa Dženifer Lopez, koja je globalni promoter brenda, pa se "fića" sa popularnom pevačicom pojavljuje i u brojnim marketinškim kapanjama, a ujedno i u spotu za pesmu "Papi", koju je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Džej Lo izvela i na dodeli nagrada.

Ovo pojavljivanje ujedno je bio odličan uvod za prezentaciju "top" verzije modela "500", "fijata 500 abart", koji je upravo u Los Anđelesu imao američku premijeru.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Fiat 500 na bini sa Dženifer Lopez

Izvor: AutoBlog, 24.Nov.2011

Poslednja dodela AMA, američkih muzičkih nagrada u Los Anđelesu, bio je sjajan povod za još jednu zapaženu prezentaciju Fijatovih modela u Sjedinjenim Američkim Državama. U gradu gde se ovih dana održava i "Auto šou", Fijat je predstavio model "500" na bini zajedno sa Dženifer Lopez, koja...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.