Favoriti sigurni u Italiji

Izvor: MVP.rs, 21.Okt.2014, 17:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Favoriti sigurni u Italiji

Odigrano je kompletno drugo kolo italijanske Serije A.

Utakmicama koje su odigrane u ponedeljak uveče kompletirano je drugo kolo. Favoriti su bili na visini zadatka. Armani i Vareze su zabeležili nove trijumfe, kao i Dinamo Sasari.

Sasari je pobedio na gostovanju ekipu Pistoje rezultatom 84:81, a najzaslužniji za trijumf svoga tima bio je dominikanski reprezentativac Edgar Sosa sa 23 poena. Sa druge strane, u redovima Pistoje isti broj poena postigao je Si >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << Džej Vilijams.

Ako se po jutru dan poznaje, Đanmarko Poceko bi mogao da ima odličnu debitansku sezonu na klupi Varezea. Njegov tim igra efikasnu košarku, a do pobede nad Pezarom od 96:85 ih je ponovo predvodio Jakuba Dijavara sa 24 poena.

Favorizovani Emporio Armani opravdao je svoj kvalitet i na domaćem terenu savladao Trento rezultatom 90:75. Prve zvezde tima Linas Klejza i Maršon Bruks postigli su 18, odnosno 16 poena, dok je najveću valorizaciju imao Samardo Semjuels postigavši 15 poena, uz 14 skokova. On je ujedno i najbolji skakač proteklog kola.

Utakmice narednog, trećeg kola na programu su sledećeg vikenda.

 

Rezultati:

Grisin Bon Ređo Emilija - Vanoli Kremona 69:70

Pasta Ređa Kazerta - Enel Brindizi 69:78

Konsultives Pezaro - Opendžobmetis Vareze 85:96

Granarolo Bolonja - Upea Kapo d Orlando 74:69

Akva Vitasnela Kantu - Sidigas Avelino 74:65

Umana Rejer Venecija - Aćea Roma 74:57

Emporio Armani Milano - Dolmiti Energia Trento 90:75

Đorđo Tresi Grup Pistoja - Banko di Sardenja Sasari 81:84

(foto: Agenzia Ciamillo e Castoria)
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.