Evo zašto nikada nisam želela da budem sudija u Iks faktoru

Izvor: B92, 08.Okt.2014, 11:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo zašto nikada nisam želela da budem sudija u "Iks faktoru"

Nekoliko godina unazad, nagađalo se da će se poznata pevačica Džesi Džej naći na mestu sudije poznatog muzičkog takmičenja "Iks faktor“. Sada je pevačica otkrila zašto se to nikada nije dogodilo...

Pevačica je za "The Sun“ rekla kako ceni ovaj muzički šou koji je napravio velike zvezde, ali je otkrila i zašto nikada nije prihvatila ulogu sudije.

"Jednostavno ne mogu da podnesem kako se sudije odnose prema takmičarima. Ne želim da sedim tamo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i gledam kako neki ljudi ponižavaju takmičare na televiziji samo radi zabave. To sam otvoreno u lice rekla i Sajmonu Kauelu“, rekla je Džesi.

"Cenim što me je pozvao u svoj šou, ali ja nisam nasilnik, a to što oni rade je nasilnički“, rekla je ona.

Džesi Džej je inače učestvovala u muzičkom takmičenju "The Voice“, ali je nakon dva serijala napustila šou.

Sudijskoj četvorki "Iks faktora“ se na kraju pridružila Mel Bi koja se odlično uklopila u koncept, ali i stvorila odličan odnos sa pevačicom i sudijom ovog šoua Čeril Fernandez Versini kao i sa publikom.
Pogledaj vesti o: Dzej

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.