Ešton Kučer molio Demi Mur za još jednu šansu

Izvor: Blic, 16.Okt.2011, 15:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ešton Kučer molio Demi Mur za još jednu šansu

Holivudski glumac Ešton Kučer sinoć se pojavio na proslavi dobrotvorne fondacije "Klinton" samo nekoliko sati nakon što je neimenovani izvor saopštio "Dejli Mejlu" da je glumac molio Demi Mur za još jednu šansu.

Tridesettrogodišnji glumac koji je u braku sa Demi Mur šest godina, pojavio se na desetogodišnjici fondacije "Vilijam Džej Klinton", ne baš nasmejan.

Neimenovani izvor je za britanski sajt >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << "Dejli Mejl" izjavio kako je Ešton molio suprugu koju je prevario sa dvadesettrogodišnjom Sarom Leal da ne nastavlja sa procedurom za razvod koju je pokrenula, i da mu pruži još jednu šansu.

- Svi Demini prijatelji, kolege i porodica govore joj da treba da nastavi dalje. Ali ona je u haosu, osramoćena njegovom izdajom. Ukoliko nastavi sa razvodom svesna je da će mediji pisati kako nije mogla da obuzda mladog muža. Ona je vrlo jaka, ali je i svesna da je teško početi ispočetka sa četrdesetosam godina - rekao je izvor.

Povezane vesti: Demi Mur i Ešton Kučer više ne žive zajedno Ešton Kučer: Čekam da Demi zatraži razvod Upoznajte najveću obožavateljku Eštona Kučera Demi Mur i Ešton Kučer na misi u kabala centru Razvodi se Demi Mur

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bil Klinton okupio poznate na proslavi svoje fondacije

Izvor: Blic, 16.Okt.2011

Bivši američki predsednik Bil Klinton proslavio je desetogodišnjicu svoje humanitarne fondacije velikim koncertom u dvorani "Holivud Boul" na kome su učestvovale brojne poznate ličnosti...Svečanosti u centru "Holivud Boul" prisistvovali su mnogi glumci, pevači, TV voditelji, a Klinton se poslednji...

Nastavak na Blic...

EŠTON KUČER: OPROSTI MI, DEMI!

Izvor: Kurir, 17.Okt.2011, 09:29

Podvio rep! Ešton Kučer želi da se vrati svojoj 15 godina starijoj supruzi Demi Mur, koja je nedavno podnela zahtev za razvod braka zbog njegovih avanturica...Podvio rep!..Ešton Kučer želi da se vrati svojoj 15 godina starijoj supruzi Demi Mur, koja je nedavno podnela zahtev za razvod braka zbog...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.