Bil Klinton okupio poznate na proslavi svoje fondacije

Izvor: Blic, 16.Okt.2011, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bil Klinton okupio poznate na proslavi svoje fondacije

Bivši američki predsednik Bil Klinton proslavio je desetogodišnjicu svoje humanitarne fondacije velikim koncertom u dvorani "Holivud Boul" na kome su učestvovale brojne poznate ličnosti.

Svečanosti u centru "Holivud Boul" prisistvovali su mnogi glumci, pevači, TV voditelji, a Klinton se poslednji obratio publici i okupljenima kako bi im zahvalio na podršci koju je njegova organizacija imala tokom godina.

Jedan od govornika bio je i glumac Ešton Kučer, koji je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na sceni delovao poprilično snuždeno, što i ne čudi, budući da u privatnom životu trenutno prolazi kroz veoma dramatičan period.

Komičarka i TV voditeljka Elen Dedže"neris zabavljala je publiku svojim šalama dok je za muzički deo večeri bio zadužen frontmen "U2" Bono Voks, te Ašer, Lejdi Gaga, kantri zvezda Keni Čezni i mnogi drugi.

Pogledajte kako je izgledao nastup Lejdi Gage pred Bilom Klintonom

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.