Enfild gori - DVA evrogola u razmaku od 68 sekundi i novi šok! (video)

Izvor: Sportske.net, 27.Jan.2018, 22:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Enfild gori - DVA evrogola u razmaku od 68 sekundi i novi šok! (video)

Neverovatno - Liverpulovski!

Fudbaleri Liverpula večeras su ugostili ekipu VBA u četvrtom kolu FA kupa, a početak meča je spektakularan.

U šestom minutu, Mohamed Salah je otresao Džonija Evansa kao da ga nema, Ben Foster je odbranio njegov udarac, ali je odbijenu loptu Roberto Firmino prelepim lob udarcem smestio u malu mrežu.

Majstoriju Brazilca pogledajte OVDE.

Ipak, samo 68 sekundi, Liverpul je na svojestven način prosuo stečeno, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Džej Rodrigez je poslao pravi projektil u 90 za 1:1. Poglejdte taj gol OVDE.

Ni tu nije kraj, u 11. minutu, Džej Rodrigez se našao na pravom mestu posle centaršuta sa levog boka, odbrana Liverpula je ponovo katastrofalna za 1:2.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ISTORIJA! Enfild slavi VAR, svedoci smo ludila novog doba! (video)

Izvor: Sportske.net, 27.Jan.2018

Pa, ovo je neverovatno...Svedoci smo verovatno najluđe utakmice u novijoj istoriji engleskog fudbala...Kao što već znate, VAR je od ove godine uveden na kup utakmice na ostrvu, a večeras ne u dva navrata "dosudio" u korist Liverpula!..Podsetimo, Liverpul je poveo, VBA preokrenuo u roku od četiri...

Nastavak na Sportske.net...

De Brujne kao Ronaldinjo! (video)

Izvor: Sportske.net, 28.Jan.2018, 18:15

Majstorija!..Mančester siti gostuje ekipi Kardifa u četvrtom kolu FA kupa, a "građani" su poveli golom Kevina De Brujnea...Ilkaj Gundogan je oboren na nekih 18 metara, a loptu je namestio De Brujne, lukavo je šutirao ispod živog zida u nebranjeni ugao, poput Ronaldinja u meču sa Verderom u Ligi...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.