Džej Zi kupuje blindirani automobil da bi zaštitio bebu

Izvor: Blic, 19.Dec.2011, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džej Zi kupuje blindirani automobil da bi zaštitio bebu

Džej Zi, koji sa suprugom Bijonse Nouls očekuje prvo dete, veoma brine za sigurnost svoje porodice, pa je pitao glumca Toma Kruza da mu preporuči najsigurniji model automobila.

- Džej traži automobil kao u akcionim filmovima nalik onom koji ima Tom. On želi da je automobil 100 odsto siguran i da je otporan na metke - rekao je anonimni izvor.

Pored blindiranog automobila Džej Zi (41) planira da kupi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kuću na Floridi, a kako navodi izvor - Bijonse može da izabere bilo koju koja joj se dopadne.

- Jedino što je Džej Ziju bitno je da je kuća izolovana i veoma dobro zaštićena. Sve ostalo može da bude onako kako Bijonse želi- rekao je on.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.