Džej Lo pokazala LICE BEZ ŠMINKE, pa svoju bjuti RUTINU - Uz njene ŠMINKERSKE trikove zablistajte poput latino DIVE na dodeli Zlatnih globusa

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jan.2024, 21:42

Džej Lo pokazala LICE BEZ ŠMINKE, pa svoju bjuti RUTINU - Uz njene ŠMINKERSKE trikove zablistajte poput latino DIVE na dodeli Zlatnih globusa

Slavna glumica i pevačica smatra da žene mogu da koriste svu šminku na svetu, ali im to neće pomoći ako nisu srećne i ako im koža nije zdrava. Ona je sada pokazala svoje lice bez trunke šminke, a onda ceo proces bjuti rutine za dodelu Zlatnih globusa.

Dženifer Lopez je ikona u svakom smislu - uživamo u njenim glumačkim i muzičkim hitovima, stajlinzima, ali i bjuti savetima koje rado deli sa publikom. Od garderobe, preko manikira, pa sve do načina šminkanja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ona zasigurno postavlja trendove.

U video materijalu koji traje nekoliko minuta Džej Lo je u bademanteli skroz našminkana. Ona je pokazala najpre koliko je bitna početna nega pre nanošenja teške šminke koja mora da stoji celu noć.

Ona je naglasila da je nosila veče pre hranljivu masku za lice, a zatim nanela serum koji hidrira i omekšava kožu za dalji proces šminkanja.

Inače, sa lansiranjem svoje linije "JLo Beauty", Lopez konačno deli tajne svog besprekornog izgleda i negovane kože. Počevši od rutine nege do malih šminkerskih trikova, pevačica nas vodi kroz svoje rituale koji joj pomažu da uvek izgleda kao da je spremna za crveni tepih.

Moja najveća tajna za ovakav izgled je zapravo san. Trik kojim se služim kada nemam vremena za san jeste da ili spavam manje od četiri ili više od sedam sati - kaže Dženifer.

- Do 25. godine imate lice sa kojim ste se rodili, posle toga imate lice kakvo zaslužujete - rekla je jednom prilikom diva.

Објава коју дели JLO BEAUTY by Jennifer Lopez (@jlobeauty)

Možete imati i svu šminku na ovom svetu, ali to vam neće pomoći ako niste srećni i ako vam koža nije zdrava. To se ni sa čim ne može pokriti - kako se osećate iznutra, kako brinete o sebi. Ljudi to vide  - decidna je Dženifer.

Srbija Danas/Instagram@jlo/J.Šipčić
Pogledaj vesti o: Dzej

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.