Doktor Džej sastavio najbolji tim svih vremena: Nema Lebrona, a Majkl Džordan?

Izvor: B92, 31.Jul.2023, 16:13

Doktor Džej sastavio najbolji tim svih vremena: Nema Lebrona, a Majkl Džordan?

Živa legenda košarke Džulijus Irving sastavio je najbolji tim svih vremena.

Džulijus Irving je celu karijeru igrao za Skvajerse, Netse i Sikserse. Nastupao je prvo u ABA ligi, a nakon spajanja i u NBA ligi.

NBA šampion je postao 1983. godine, ima i dve ABA titule sa Njujork Netsima, osvojio je i MVP nagradu i još "milion" priznanja i jedan je od najuticajnijih igrača svih vremena.

Popularni "Doktor Džej" je u intervjuu sa Džoj Dianđelom odabrao najbolji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tim svih vremena.

"Ova petorka je nedodirljiva. Bil Rasel, Vilt Čemberlejn, Oskar Robertson, Džeri Vest i Eldžin Bejlor. To je moj najbolji tim svih vremena i svi ih imaju u drugom ili trećem timu, ali ja ih ceo život ređam ovako. U drugom timu bi bili Karim Abdul Džabar, Majkl Džordan, Medžik Džonson, Karl Meloun ili Tim Dankan jer se redovno raspravljam sa sinom oko Tima Dankana, ali ja bih ipak birao Karla Melouna i za kraj Tajni Arčibald", rekao je Irving.

Na pitanje šta je sa aktivnim igračima, Irving je poručio da je birao samo one čija je karijera već završena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Dzej,   Košarka

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.