Di-džej Žeks ide na kamion?

Izvor: Mondo, 08.Apr.2019, 13:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Di-džej Žeks" ide na kamion?

Vlasnik TV Pink Željko Mitrović objavio na društvenim mrežama da planira da nabavi kamion sa kojeg će puštati muziku i tako obilaziti grad.

Foto: TV Pink Pink

Kao odgovor na nedolazak predstavnika opozicije na najavljeni protest u subotu ispred zgrade TV Pink, vlasnik te televizije Željko Mitrović je na svom Twitter nalogu objavio deo svog "di- >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << džej seta" i najavio turneju pod sloganom "Stop nasilju, samo ljubav".

"DJ ŽEX se sprema na turneju STOP VIOLENCE JUST LOVE, upravo se spremaju posebni kamioni za oko 500.000 vati snage sto je 9 decibela više nego pred Pinkom! Kad neće breg Muhamedu, onda će Muhamed bregu", napisao je Mitrović.

Željko Mitrović je u subotu napravio žurku na zgradi svoje televizije, očekujući dolazak pristalica opozicije.

Izvor: TV Pink

Međutim, oni su ga "ispalili" za žurku, pa je muziku puštao zaposlenima, koji su plesali u dvorištu zgrade TV Pink.

Lideri opozicionog bloka Savez za Srbiju postavili su ispred zgrade te televizije venac sa cvećem i slikom Olivera Ivanovića, jednim od lidera kosovskih Srba, koji je ubijen u januaru prošle godine u severnom delu Kosovske Mitrovice i njegovo ubistvo do danas nije rasvetljeno.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.