Izvor: MozzartSport.com, 29.Nov.2021, 19:45

Denver do kraja sezone bez Majkla Portera?

Mladi košarkaš Nagetsa mora na operaciju leđa

Nikola Jokić se oporavlja od povrede šake, Pi Džej Doužer je završio sezonu zbog problema s kolenom, a izgleda da će Denver do kraja morati i bez Majkla Portera.

Američki mediji prenose da će mladi krilni košarkaš u sredu operisati leđa, zbog čega mu definitivno predstoji duža pauza. Posle zahvata biće precizirano koliko, ali male su šanse da će se vraćati na parket ove sezone.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />
Porter je po završetku prošle sezone potpisao petogodišnji produžetak ugovora sa Nagetsima vredan 172.000.000 dolara i upravo zbog toga što im je potreban na duže staze, u Koloradu ne žele da rizikuju, već su 23-godišnjeg igrača savetovali da se podvrgne operaciji jer problem s leđima vuče još od dana na koledžu. Zbog toga je i propustio prvu sezonu u Denveru, koji ga je draftovao 2018.

Porter je prošle sezone bio značajna pomoć prvim zvezdama ekipe, Nikoli Jokiću i Džamalu Mareju. Prosečno je beležio 19 poena, 7.3 skoka i 1.1 asistencija, dok je u devet mečevea ove sezone njegov učinak bio slabiji - 9.9 poena, 6.6 skokova i 1.9 asistencija.

Zbog ovog peha Denver će se verovatno dati u potragu za novim krilom.

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Dzej

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.