Majkl Porter (©AFP)
Majkl Porter (©AFP)

Denver do kraja sezone bez Majkla Portera?

Vreme čitanja: 1min | pon. 29.11.21. | 18:33

Mladi košarkaš Nagetsa mora na operaciju leđa

Nikola Jokić se oporavlja od povrede šake, Pi Džej Doužer je završio sezonu zbog problema s kolenom, a izgleda da će Denver do kraja morati i bez Majkla Portera.

Američki mediji prenose da će mladi krilni košarkaš u sredu operisati leđa, zbog čega mu definitivno predstoji duža pauza. Posle zahvata biće precizirano koliko, ali male su šanse da će se vraćati na parket ove sezone.

Izabrane vesti

Porter je po završetku prošle sezone potpisao petogodišnji produžetak ugovora sa Nagetsima vredan 172.000.000 dolara i upravo zbog toga što im je potreban na duže staze, u Koloradu ne žele da rizikuju, već su 23-godišnjeg igrača savetovali da se podvrgne operaciji jer problem s leđima vuče još od dana na koledžu. Zbog toga je i propustio prvu sezonu u Denveru, koji ga je draftovao 2018.

Porter je prošle sezone bio značajna pomoć prvim zvezdama ekipe, Nikoli Jokiću i Džamalu Mareju. Prosečno je beležio 19 poena, 7,3 skoka i 1,1 asistenciju, dok je u devet mečeva ove sezone njegov učinak bio slabiji - 9,9 poena, 6,6 skokova i 1,9 asistencija.

Zbog ovog peha Denver će se verovatno dati u potragu za novim krilom.


tagovi

Majkl Porter JuniorDenver NagetsNBA liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara