Izvor: Blic, 06.Nov.2019, 15:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DUNJA KAO DŽEJ LO, SARA KAO LEJDI GAGA Za blogerkom i pevačicom su se okretali, a njihova reakcija na pitanje o dečku je URNEBESNA (VIDEO)

Pevačica Sara Jovanović i blogerka Dunja Jovanić sinoć su se zajedno pojavile na jednom beogradskom događaju, a njihove modne kombinacije i te kako su privukle pažnju.
Pogledaj vesti o: Dzej

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Dunju Jovanić UPOREDILI SA Džej Lo, sevnuli joj kukovi kao LATINO DIVI (foto)

Izvor: Story, 06.Nov.2019

Pevačica Sara Jovanović i blogerka Dunja Jovanić sinoć su se zajedno pojavile na 14. rođendanu magazina “STORY” a njihove modne kombinacije i te kako su privukle pažnju. Spektakularna žurka povodom 14. rođendana: “Story Celebrities Only Party” OKUPIO POZNATE ZVEZDE Naime, Sara Jovanović...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.