DIDI DŽEJ SNIMILA DUET SA OVOM NBA ZVEZDOM: Otkrivamo sa kim i kada možete očekivati novi spot

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Maj.2021, 08:24

DIDI DŽEJ SNIMILA DUET SA OVOM NBA ZVEZDOM: Otkrivamo sa kim i kada možete očekivati novi spot

Posle reperke košarkaš.

Didi J. spremna ja na sve kada je karijera u pitanju i nije joj ništa teško. Vredno radi i niže hit za hitom. Sada je otkrila da je snimila duet sa jednim od najpopularnijih košarkaša na svetu NBA zvezdom Andreom Dramondom.

Da, istina je da smo Andre i ja snimili duet i jako sam uzbuđena zbog toga. On je bio uzbuđen, ujutru je odmah išao da snimi svoj deo pesme. Menadžer nas je spojio - rekla je Didi J.

- Pošto njemu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sezona u Lejkersima traje do jula moraćemo da sačekamo sa snimanjem spota do tada, tako da će pesma i spot izaći tek na leto! Smišljamo spektakularan spot i Andre je uključen u čitav proces - rekla je pevačica u Šok toku.

Dijana je istakla da je snimila i duet sa svetski poznatom reperkom, a da zbog ugovora ne može da otkrije o kome se radi.
Pogledaj vesti o: Dzej,   NBA

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.