BOGOTA: Džej-Džej osvojila 13. pehar!

Izvor: Mondo, 24.Feb.2013, 20:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BOGOTA: Džej-Džej osvojila 13. pehar!

Novi trofej za Jelenu Janković posle skoro tri godine pauze! U finalu turnira u Bogoti lako pobedila Argentinku Paulu Ormačeu - 2:0, po setovima 6:1, 6:2.

Jelena Janković opravdala ulogu favorita na turniru u Bogoti.

Posle sat i 15 minuta igre u finalu nekada najbolja teniserka sveta konačno je u nedelju, 24. februara 2013, opet podigla pehar!

>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Jelena Janković prethodni trofej osvojila je pre skoro tri godine, u martu 2010, kada je pobedila u Indijan Velsu.

Ovaj put radovala se na WTA turniru u Bogoti. Ormačea, koja je 198. na rang listi, nije se pokazala u finalu kao težak rival za trenutno 24. igračicu sveta. Posle ove pobede, Džej-Džej će napredovati nekoliko mesta na listi.

Janković sada ima 13 trofeja u karijeri, pa bi bilo lepo, zbog onih sujevernih, da bar još jednom negde bude najbolja.

Turnir u prestonici Kolumbije igran je za ukupan nagradni fond od 235.000 dolara.

(MONDO, foto: Beta-AP)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BOGOTA: Džej Džej osvojila 13. pehar!

Izvor: Mondo, 24.Feb.2013

Novi trofej za Jelenu Janković posle skoro tri godine pauze! U finalu turnira u Bogoti lako pobedila Argentinku Paulu Ormačeu - 2:0, po setovima 6:1, 6:2...Jelena Janković opravdala je ulogu favorita na turniru u Bogoti...Posle sat i 15 minuta igre u finalu nekada najbolja teniserka sveta konačno...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.