Adil saslušan, čeka se svedočenje Džejeve ćerke

Izvor: Blic, 11.Feb.2014, 17:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Adil saslušan, čeka se svedočenje Džejeve ćerke

Pevač Adil Maksutović sasušan je jutros u Prvom osnovnom sudu na osnovu krivične prijave da je pretukao Anu Ramadanovski, ćerku pevača Džeja Ramadanovskog, sa kojom ima dete.

Adil se pojavio nekoliko sati pre početka saslušanja u Palati pravde, trudeći se da izbegne fotoreportere i novinare. Njega je saslušao zamenik glavnog tužioca Saša Milijanović, pred kojim je pevač govorio skoro pun sat.

Kako "Blic" nezvanično saznaje, Adil je negirao krivicu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Po saslušanju je izašao na glavni ulaz, u pratnji advokata Gorana Petronijevića, ali nije bio raspoložen za razgovor sa novinarima.

Odluka o tome da li će pevač biti krivično gonjen zavisi od svedočenja njegove nevenčane supruge koje bi trebalo da bude održano krajem meseca.

Incident između Adila i Ane se desio početkom decembra. Ona je njega tom prilikom optužila da ju je udario i to samo dva i po meseca nakon što su dobili sina.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Adil saslušan, čeka se svedočenje Džejeve ćerke

Izvor: Dzungla.org, 11.Feb.2014

Pevač Adil Maksutović sasušan je jutros u Prvom osnovnom sudu na osnovu krivične prijave da je pretukao Anu Ramadanovski, ćerku pevača Džeja Ramadanovskog, sa kojom ima dete. . OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.