Dveri najavile protest ispred Vlade Srbije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Mar.2015, 16:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dveri najavile protest ispred Vlade Srbije

Opozicioni pokret Dveri najavio je danas da će 21. marta održati protest ispred zgrade Vlade Srbije u Beogradu i zatražiti vanredne parlamentarne izbore zbog, kako kažu, pogrešne politike koja Srbiju vodi u bankrotstvo i propast.

Član Starešinstva Dveri Boško Obradović rekao je na konferenciji za novinare u Čačku da o novoj ceni struje u Srbiji nije odlučeno u Vladi Srbije, nego je tu odluku doneo Međunarodni >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << monetrani fond (MMF) i ocenio da su put Srbije u Evropsku uniju i saradnja sa MMF-om i NATO-om "pogubni" za Srbiju.

"Vreme je da pokažemo da ova vlast ima opoziciju. Na protestu koji će biti prvi u nizu, zahtevaćemo oslobađanje medija, pre svega RTS-a koji mora da se otvori za glasove opozicije i usprotivićemo se prodaji Telekoma, čija prodaja bi uništila telekomunikacije u Srbiji, a profit odnela u stranu zemlju", rekao je Obradović.

On je dodao da su Demokratska stranka Srbije i Srpska radikalna satranka pozvane da im se pridruže na protestu, dodavši da njihova odluka neće uticata na dalju saradnju.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   NATO

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sanda neće na protest Dveri

Izvor: Večernje novosti, 10.Mar.2015

UNUTAR opozicionog "patriotskog bloka" pojavljuju se prve ozbiljnije pukotine: rukovodstvo DSS i predstavnici intelektualaca u "nacionalnom savezu" ne planiraju da učestvuju na protestu protiv vlasti koji je za 21. mart zakazao pokret Dveri ispred Vlade Srbije. Sanda Rašković Ivić, predsednik DSS,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.