Dveri: Pregovori sa Prištinom izdaja srpskog naroda

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Dec.2012, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dveri: Pregovori sa Prištinom izdaja srpskog naroda

BEOGRAD -

Pregovori koje Beograd vodi sa Prištinom predstavljaju izdaju srpskog naroda, jer se njima uspostavlja granica između Srbije i Kosova, rekao je danas predstavnik pokreta "Dveri" Vladan Glišić.

On je na konferenciji za novinare ispred zgrade Vlade Srbije rekao da su neprihvatljivi pregovori premijera Ivice Dačića i Hašima Tačija >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << koji se dogovaraju pod patronatom visoke predstavnice Evropske unije Ketrin Ešton.

"Neprihvatljivi su pregovori kojima se predlaže integrisan način upravljanja jer se time stvara granica između Kosova i Srbije", rekao je Glišić i dodao da Vlada, ukoliko ne želi da odustane od pregovora, mora da raspiše izbore i pokaže da li ima podršku građana.

Konferencija kojoj je prisustvovalo oko 30 članova i simpatizera pokreta "Dveri" održana je pod sloganom "Izdaja počinje sutra".

Glišić je rekao da je današnja konferencija samo prva akcija koju su "Dveri" pokrenule i najavio proteste u Srbiji i na Kosovu.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić,   Evropska Unija,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.