Izvor: RTS, 20.Okt.2020, 13:15

Raspisani vanredni izbori za gradonačelnika Podujeva i Severne Mitrovice

Predsednik privremenih prištinskih institucija Hašim Tači objavio je datum vanrednih izbora za predsednika Opštine Podujevo i za predsednika Opštine Severna Mitrovica.
Vanredni izbori za ove dve opštine, na osnovu odluke Hašima Tačija biće održani 29. novembra 2020. godine.
Tači je >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << uputio Centralnu izbornu Komisiju da preduzme sve postupke neophodne za organizovanje i održavanje izbora u opštinama Podujevo i Severna Mitrovica, u skladu sa odlukama i zakonom na snazi.
U obe odluke Tačija istaknuto je da se organizovanje i održavanje izbora za predsednika Opštine Podujevo i predsednika Opštine Severna Mitrovica, mora izvršiti u koordinaciji i saradnji sa dotičnim institucijama, u skladu sa Zakonom br. 07/L-006 o sprečavanju i borbi protiv pandemije.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Raspisani vanredni izbori za gradonačelnika Podujeva i Severne Mitrovice 

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 20.Okt.2020

Predsednik Kosova Hašim Tači (Hashim Thaci) je raspisao vanredne izbore za gradonačelnike u opštinama Podujevo i Severna Mitrovica za 29. novembar.  Kako se navodi u saopštenju iz Predsedništva, Tači je Centralnoj izbornoj komisiji (CIK) naložio da preduzme sve neophodne radnje u cilju organizovanja...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.