Izvor: TangoSix.rs, 20.Jun.2017, 19:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

[POSLEDNJA VEST] Izabrano 5 kompanija koje ulaze u drugu fazu procesa koncesije Aerodroma Nikola Tesla

Vlada Srbije i Aerodrom Nikola Tesla doneli su danas odluku o „priznavanju kvalifikacije podnosiocima prijave koji su ispunili uslove za učešće za drugu fazu postupka“. Od početka prvog javnog poziva državi je stiglo 27 prijava inostranih kompanija od kojih su njih 25 uzete kao validne.
Priliku da se nadmeću u sledećem stadijumu procesa koncesije dobili su:
1) Konzorcijum koji čine kompanije „Meridiam Eastern Europe Investments“, „Zurich Airport“ i „Eiffage“.
>> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << /> 2) Konzorcijum koji čine kompanije „GMR Infrastructure (Indija)“ i „Terna (Grčka)
3) „Vinci Airports“.
4) Južnokorejsko-kiparsko-turski konzorcijum koji predvodi „Incheon International Airport Corporation“.
5) Konzorcijum koji čine kompanije iz Kine „Hainan Air Travel Service“, „HNA Airport Group“ i „China national aero-technology international engeneering corporation“.
Na osnovu javnog poziva zainteresovanim stranama za koncesiju beogradskog aerodroma u trajanju od 25 godina, ove kompanije imaće rok od sedаmdeset i pet kаlendаrskih dаnа za podnošenje obаvezujućih ponudа.
Rok za donošenje odluke o ponuđačima koji ulaze u Fazu 2 bio je 9. jun, ali je „nа zаhtev Kvаlifikovаnih učesnikа“ produžen do 20. juna.
Pre ovog odluka, tri puta je produžen rok za podnošenje neobavezujućih ponuda. Prvo produženje roka bilo je predviđeno za 24. april, drugo produženje davalo je mogućnost slanja neobavezujućih ponuda do 15. maja, a treće i konačno do 30. maja.

The post [POSLEDNJA VEST] Izabrano 5 kompanija koje ulaze u drugu fazu procesa koncesije Aerodroma Nikola Tesla appeared first on Tango Six.

Nastavak na TangoSix.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.