Narodna stranka: Građani ne mogu da registruju vozila zbog sukoba u SNS-u

Izvor: Danas, 30.Nov.2020, 09:57

Narodna stranka: Građani ne mogu da registruju vozila zbog sukoba u SNS-u

Potpredsednik Izvršnog odbora Narodne stranke Nikola Lakić izjavio je danas da Narodna stranka poziva ministra saobraćaja Tomislava Momirovića da Vladi Srbije hitno predloži direktora Agencije za bezbednost saobraćaja jer građani zbog neimenovanja direktora ne mogu da registruju svoja vozila u skladu sa zakonom.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Narodna stranka: Gradjani ne mogu da registruju vozila zbog sukoba klanova unutar SNS-a

Izvor: Beta, 30.Nov.2020

 Narodna stranka pozvala je danas ministra saobraćaja Tomislava Momirovića da Vladi Srbije hitno predloži direktora Agencije za bezbednost saobraćaja, navodeći da gradjani zbog neimenovanja direktora ne mogu da registruju svoja vozila u skladu sa zakonom.Kako je saopšteno, potpredsednik Izvršnog...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.