Emir Kusturica novi član Krunskog saveta

Izvor: Blic, 29.Mar.2013, 15:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Emir Kusturica novi član Krunskog saveta

Princ Aleksandar Karadjordjević imenovao je filmskog reditelja Emira Kusturicu za člana Krunskog saveta, saopštila je danas kancelarija Aleksandra Karadjordjevića.

"Velika mi je čast i zadovoljstvo da i formalno potvrdim Vaše imenovanje za člana Krunskog saveta. Veoma me raduje što ćemo imati prilike da zajednički radimo za dobro našeg naroda u godinama koje su pred nama", istakao je princ Aleksandar u pismu novom članu Krunskog saveta Emiru Kusturici.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
Kusturica je 15. član Krunskog saveta, jednog od pet savetodavnih tela dvora Karadjordjevića. Članovi Krunskog saveta su i istoričar Čedomir Antić, književnik

Matija Bećković, dramski pisac Dušan Kovačević, književnik Predrag Marković, stručnjak za strana ulaganja Milan Parivodić, književnica Svetlana Velmar Janković.

Članovi su i profesori univerziteta Miroslav Gašić, Dragoljub Kavran, Nikola Moravčević, Pavle Nikolić, Predrag Palavestra, Slobodan Perović, Bogoljub Šijaković i Dragomir Vitorović.
Pogledaj vesti o: Emir Kusturica

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kusturica novi član Krunskog saveta

Izvor: B92, 29.Mar.2013

Beograd -- Princ Aleksandar Karađorđević imenovao je filmskog reditelja Emira Kusturicu za člana Krunskog saveta..."Velika mi je čast i zadovoljstvo da i formalno potvrdim Vaše imenovanje za člana Krunskog saveta. Veoma me raduje što ćemo imati prilike da zajednički radimo za dobro našeg naroda...

Nastavak na B92...

Emir Kusturica član Krunskog saveta

Izvor: Mondo, 29.Mar.2013

Princ Aleksandar Karađorđević imenovao je filmskog reditelja Emira Kusturicu za člana Krunskog saveta, saopštila je danas kancelarija Aleksandra Karađorđevića..."Velika mi je čast i zadovoljstvo da i formalno potvrdim Vaše imenovanje za člana Krunskog saveta. Veoma me raduje što ćemo imati...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.