AVION SA MUGABEOVIM TELOM POLETEO IZ SINGAPURA ZA ZIMBABVE: Građani će moći da odaju počast bivšem lideru, a evo kada će biti sahranjen! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 11.Sep.2019, 09:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AVION SA MUGABEOVIM TELOM POLETEO IZ SINGAPURA ZA ZIMBABVE: Građani će moći da odaju počast bivšem lideru, a evo kada će biti sahranjen! (VIDEO)

Privatni avion sa telom bivšeg predsednika Zimbavea Roberta Mugabea poleteo je danas iz Singapura, na putu za njegovu domovinu, prenose mediji. Mugabe je bio na lečenju u bolnici u Singapuru gde je umro prošle nedelje u 95. godini.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Telo Mugabea doneseno u Zimbabve, mesto sahrane i dalje tajna

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 11.Sep.2019

Telo osnivača Zimbabvea Roberta Mugabea stiglo je u sredu iz Singapura na glavni aerodrom u Harareu, ali njegovo poslednje počivalište ostalo je i dalje tajna usred spora između nekih članova njegove porodice i vlade. Mugabe je bio na lečenju u bolnici u Singapuru gde je umro prošle nedelje u...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.