Izvor: Piplmetar.rs, 27.Feb.2024, 13:31

Tako, jednostavno, a tako ukusno: Ovo je omiljeno jelo Dragana Nikolića koje se ne može naći ni u jednom restoranu

Dragan Nikolić omiljeno jelo spremao je uvek sam
Dragan Nikolić jedan je od najvećih glumaca na prostoru bivše Jugoslavije važio je za gospodina, ali i čoveka iz naroda, koga su voleli apsolutno svi.
A, da se smatrao jednakim sa običnim svetom govori i činjenica da je skupe restorane zaobilazio u širokom luku, dok je u običnim kafanama bio čest gost. Iako je uživao da mu drugi pripremaju hranu, Dragan Nikolić omiljeno jelo spremao je sam.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Youtube printscreen / Emisija Nešto malo drugačije

Jednom prilikom legendarna glumica i Daganova supruga, Milena Dravić, šaljivo je rekla:
– Dragane, kuva ti majka, kuva ti žena, kuva ti ljubavnica, a ti jedeš po kafanama.
Istina je da je slavni glumac uživao da jede u restoranima, ali je jedno jelo uvek jeo kući i uvek ga je pripremao sam.
Pročitajte Sin Snežane Đurišić o odnosu pevačicom, boli i ne prolazi – Bila mi je majka – Volim krompir iz rerne isečen napola sa kajmakom i slaninom. To je neki moj kućni posao – otkrio je svojevremeno.
Dragan Nikolić omiljen jelo pripremao je sa zadovoljstvom, a njegova priprema ne iziskuje nikakve kulinarske veštine, a ni mnogo vremena.

Nekoliko krompira dobro operite i bez ljuštenja kore ga isecite napola po dužini. Poslažite krompir tako da neoguljeni deo bude na dnu podmazanog pleha. Dobro posolite i pecite 10 minuta u rerni. Nakon toga, po krompiru poređajte slaninicu i malo kajmaka, tek da pusti sok.
Nastavite sa pečenjem još nekih pola sata, na temperaturi 220 stepeni. Kada je krompir gotov na svaku polovinu stavite  po kašičicu kajmaka.
AUTOR: SVET
IZVOR: GLORIA
FOTO: ATA IMAGES, PEXELS




Opširnije
Izvor: svet-scandal.rs

Pogledaj vesti o: Dragan Nikolić

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.