Ponovo oskrnavljen spomenik Draganu Nikoliću

Izvor: Radio 021, 24.Dec.2017, 21:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponovo oskrnavljen spomenik Draganu Nikoliću

Statui glumca Dragana Nikolića, koja je pre dva meseca postavljena u parku u Vrnjačkoj Banji, opet nedostaju naočare.

Ovo je drugo skrnavljenje spomenika, koji je postavljen u prirodnoj veličini samo desetak metara od ulaza u izvor Topla voda i zgradu Termomineralnog kupatila, samo što ovoga puta nedostaju cele naočare, piše portal >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Kraljevo online.

Statua Dragana Nikolića postavljena je 26. oktobra, da bi samo pet dana kasnije bio otkinut deo naočara. Tada su očevici naveli da u pitanju nije bio vandalizam, nego splet nesrećnih okolnosti.

"Naočare su nehotice polomljene, kada se dete u naručju roditelja tokom slikanja uhvatilo za naočare i otkinulo ih. Polomljeni deo je vraćen i tehničke službe sanirale su oštećenje", poručili su očevici.

Nakon popravke, upućen je apel gostima koji žele da se fotografišu pored statue legendarnog Gage, da obrate pažnju, da se na nju ne naslanjaju i ne oštećuju je.

Autor: Kraljevo online

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Spomenik Draganu Nikoliću nije oskrnavljen

Izvor: RTS, 24.Dec.2017

Nije bilo nikakvog vandalizma na spomeniku Draganu Nikoliću u Vrnjačkoj banji, rekao je za RTS član ekipe za podizanje spomenika Nikola Džamić i dodao da su naočare poslate na popravku, kako bi bilo sanirano ranije oštećenje. ...

Nastavak na RTS...

Statua Dragana Nikolića u Vrnjačkoj Banji nije oskrnavljena

Izvor: Večernje novosti, 24.Dec.2017

Naočare na statui glumca Dragana Nikolića poslate vajaru Dragoljubu Dimitrijeviću na doradu, a nisu oskrnavljene kako su prvobitno svi pomislili VRNjAČKA BANjA – Iako su pojedini internet portali preneli informaciju da je ponovo oskrnavljena statua legendarnom glumcu Draganu...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.