Spomenik Gagi Nikoliću ponovo oskrnavljen

Izvor: B92, 24.Dec.2017, 20:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spomenik Gagi Nikoliću ponovo oskrnavljen

Vrnjačka Banja -- Na statui glumca Dragana – Gage Nikolića, koja je pre dva meseca postavljena u parku u Vrnjačkoj Banji opet nedostaju naočare.

Ovo je drugo skrnavljenje spomenika, koji je postavljen u prirodnoj veličini samo desetak metara od ulaza u izvor Topla voda i zgradu Termomineralnog kupatila, samo što ovoga puta nedostaju cele naočare, piše KraljevoOnline.rs.

Da podsetimo, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << statua Dragana Nikolića postvaljena je 26. oktobra, da bi samo pet dana kasnije bio otkinut deo naočara.

Tada su očevici naveli da u pitanju nije bio vandalizam nego splet nesrećnih okolnosti.

“Naočare su nehotice polomljene, kada se dete u naručju roditelja tokom slikanja uhvatilo za naočare i otkinulo ih. Polomljeni deo je vraćen i tehničke službe sanirale su oštećenje”, rekli si “očevici”.

Nakon popravke, upućen je apel gostima koji žele da se fotografišu pored statue legendarnog Gage, da obrate pažnju, da se na nju ne naslanjaju i ne oštećuju je.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PONOVO NA METI VANDALA Oskrnavljen spomenik Draganu Nikoliću u Vrnjačkoj Banji

Izvor: Blic, 24.Dec.2017

Na spomeniku legendarnog glumca Dragana – Gage Nikolića, koji je pre dva meseca postavljen u parku u Vrnjačkoj Banji opet nedostaju naočare...Ovo je drugo skrnavljenje spomenika, koji je postavljen u prirodnoj veličini samo desetak metara od ulaza u izvor Topla voda i zgradu Termomineralnog kupatila,...

Nastavak na Blic...

Ponovo oskrnavljen spomenik Gagi Nikoliću

Izvor: Vesti-online.com, 24.Dec.2017

Na statui glumca Dragana - Gage Nikolića, koja je pre dva meseca postavljena u parku u Vrnjačkoj Banji opet nedostaju naočare...Ovo je drugo skrnavljenje spomenika, koji je postavljen u prirodnoj veličini samo desetak metara od ulaza u izvor Topla voda i zgradu Termomineralnog kupatila, samo što...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.