Izvor: JUGpress.com, 02.Nov.2023, 22:14

Nikolić nakon povratka u SNS: ,,Ne želim da komentarišem moj angažman u Zavetnicima i da me iko uvuče u blato, jer bi oni u tome uživali”

VRANJE

Prema pisanju portala Bujanovačke narodni poslanik Zavetnika u prethodnom sazivu Narodne Skupšnine i poznati advokat iz Vranja Dragan Nikolić vratio se u Srpsku naprednu stranku (SNS) zato što je Izvršni odbor Zavetnika odlučio da Nikolić ne bude kandidat za narodnog poslanika zbog njegovog „krajnje nedoličnog ponašanja, postupanja i rušenja >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << ugleda stranke”. Nikolić za JUGpress kaže da ne želi da komentariše ,,bilo šta što u vezi sa njegovim angažmanom u Zavetnicima jer ne želi da ga iko uvuče u blato, jer bi oni u tome uživali”.

,,Neka služi na čast onom ko pokušava da me uvuče u to blato, a tu nema mesta za mene. Vratio sam se u svoju kuću, u svoju porodicu Srpsku naprednu stranku koja se zalaže za mir i jer bi sukob u ovom trenutku naneo ogromnu štetu”, naveo je Nikolić.

Nikolić u razgovoru za JUGpress ističe da je svoj politički angažman dogovorio sa predsednikom Republike Aleksandrom Vučićem, sa predsednikom SNS-a Milošem Vučevićem i predsednikom Izvršnog odbora Darkom Glišićem.

,,Zalažem se za ekonomski i privredni razvoj Srbije i podržavam takvu politiku a Srbija ne sme da stane, mora da ide napred. Ne želim ni na koji način da komentarišem bilo šta što je vezano za moj angažman u Zavetnicima. Ne želim da me iko uvuče u blato, jer bi oni u tome uživali a ja bih se isprljao zato neću da komentarišem”, ističe Nikolić.

Prema izvoru Bujanovačkih jedan od primera „nedoličnog ponašanja“ Nikolića je neplaćeno letovanje na kom je Nikolić, bivši potpredsednik Izvršnog odbora, šef Okružnog odbora i nekadašnji narodni poslanik Zavetnika navodno iskoristio svoj položaj u stranci pozivajući se na prijateljstvo sa drugim stranačkim funkcionerima letovao u Grčkoj, a aranžman nikada nije platio.

Podsetimo se, pre devet meseci Nikolić je demantovao povratak u SNS i tražio izvinjenje Glišića, kao i da oni koji su prešli iz stranke Zavetnici u SNS vrate mandate. Nakon raspisivanja lokalnih i parlamentarnih izbora, Nikolić je zvanično opet pristupio stranci čije je bio dugogodišnji član što je u sredu objavljeno na sajtu ove stranke, a dobrodošlicu mu je lično poželeo Vučević.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Dragan Nikolić

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.