Fudbaleri Vojvodine u polufinalu Kupa Srbije

Izvor: Beta, 04.Maj.2023, 20:48

Fudbaleri Vojvodine u polufinalu Kupa Srbije

Fudbaleri Vojvodine plasirali su se večeras u polufinale Kupa Srbije, pošto su u četvrtfinalu u Nišu pobedili Radnički sa 1:0.Jedini gol postigao je Nemanja Nikolić u 43. minutu.U osmom minutu nadoknade vremena fudbaler Vojvodine Ivan Vukčević promašio je jedanaesterac. Domaći su utakmicu završili sa desetoricom, pošto je u četvrtom minutu nadoknade drugi žuti karton dobio Dragan Rosić.Ranije danas u polufinale su se plasirali TSC i Čukarički. TSC je u Bačkoj Topoli pobedio Novi Pazar sa 4:0, a Čukarički je u Surdulici pobedio Radnik sa 1:0.Fudbaleri Crvene zvezde su se u sredu plasirali u polufinale, pošto su posle izvođenja jedanaesteraca pobedili Napredak.Polufinalne utakmice Kupa Srbije na programu su 17. maja, a parovi će biti određeni 9. maja žrebom u Fudbalskom savezu Srbije.Prilkom žreba za polufinalne duele neće biti povlašćenih klubova.Finale takmičenja, u kome trofej brani Crvena zvezda, zakazano je za 25. maj.
Pogledaj vesti o: Dragan Nikolić,   Crvena Zvezda

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fudbaleri Vojvodine u polufinalu Kupa Srbije

Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Maj.2023

Fudbaleri Vojvodine plasirali su se večeras u polufinale Kupa Srbije, pošto su u četvrtfinalu u Nišu pobedili Radnički sa 1:0.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.