Nikola Đuričko peva Zbog tebe Savu solim (VIDEO)

Izvor: S media, 06.Jul.2011, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikola Đuričko peva "Zbog tebe Savu solim" (VIDEO)

Glumac Nikola Đuričko otpevao je deo pesme "Zbog tebe Savu solim" koja je ovih dana postala veoma slušana na internetu!

Letnju pesmicu "Zbog tebe Savu solim" snimila je grupa "Dragan i neki ljudi", a kompozitoru i pevaču Draganu Marinkoviću, u snimanju spota pomogli su mnogi glumci među kojima su Nikola Đuričko, Dragan Bjelogrlić, Gorica Popović i Radovan Biković. Oni su svi zajedno snimili veseli spot na jednom beogradskom splavu na >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Savi.

Dragan Marinković već godinama živi na Tenerifama i muzika mu je više hobi. Napravio je bend "Dragan i neki ljudi" i ima nameru da na jesen izbaci i album, prenosi Blic.

- Na Tenerifama sam upoznao Dragana Bjelogrlića i njegovu ekipu iz projekta "Montevideo bog te video". Bio sam im čak i domaćin. Oni su mi se odužili tako što su pristali da mi gostuju u numeri "Zbog tebe Savu solim", a Đuričko je čak i pevao sa mnom. Uradio sam muziku sa bendom iz Ćuprije. Uskoro ćemo nastupiti na fesivalu u Vrnjačkoj Banji, kaže raspoloženi pevač.

Boda i Đuričko na Maldivima?

Naši glumci u Holivudu sa Anđelinom završavaju film

Anđelina Đuričku obezbedila luksuz

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.