Izvor: Danas, 12.Jun.2023, 13:02

Dragan Bjelogrlić ministarki kulture povodom napada na glumce: „Zašto ćutite, Majo? Šta čekate?“

Povodom niza napada kojima su izloženi glumci koji idu na proteste Srbija protiv nasilja ili ih podržavaju, uključujući i ove poslednje pretnje u kojima se pominju deca glumačkog para Tamare Dragičević i Petra Benčine, reagovao je glumac i reditelj Dragan Bjelogrlić.
Pogledaj vesti o: Dragan Bjelogrlić

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bjelogrlić povodom pretnji glumcima pitao ministarku kulture: "Zašto ćutite, Majo?"

Izvor: Radio 021, 12.Jun.2023

Povodom niza napada kojima su izloženi glumci koji idu na proteste "Srbija protiv nasilja" ili ih podržavaju, reagovao je glumac i reditelj Dragan Bjelogrlić.

Nastavak na Radio 021...

Nakon poziva glumca Dragana Bjelogrlića oglasilo se Ministarstvo kulture

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 12.Jun.2023

Ministarka kulture Srbije Maja Gojković navela je u pisanoj izjavi da "ulica nikada nikom nije dobro donela". Gojković je navela da u Srbiji svako ima pravo na svoje političko mišljenje i stav i da može da ga iskaže na opšte prihvatljiv način u civilizovanom društvu. "Ako želimo da Srbija...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.