Bjelogrlić povodom pretnji glumcima pitao ministarku kulture: "Zašto ćutite, Majo?"

Povodom niza napada kojima su izloženi glumci koji idu na proteste "Srbija protiv nasilja" ili ih podržavaju, reagovao je glumac i reditelj Dragan Bjelogrlić.
U izjavi za Danas on se zapitao da li je moguće da ministarka kulture Maja Gojković na sve ovo nema makar neki ljudski komentar.
"Gospođa ministarka kulture Maja Gojković munjevito je reagovala osudom Nikole Koje na njegovo podržavanje protesta. Više od 15 dana glumci su izloženi javnom maltretiranju i prozivanju. Preti im se lično, preti im se decom, crtaju im se mete. 
Petnaest dana u pozorištima glumci čitaju proglase pred svaku predstavu i traže zaštitu profesije. Na sve to Maja Gojković ne reaguje. Nema nikakav, makar ljudski, komentar. Moje pitanje glasi - zašto ćutite, Majo? Šta čekate? Da se, ne daj Bože, opet desi neka tragedija, pa da kažete kako sistem nije zakazao", poručio je Bjelogrlić.
  • Pa

    14.06.2023 19:13
    Sta reci
    Lik koji je bez razloga fizicki napao starog covjeka dok sjedi kaze stop nasilju. Zemljo otvori se.
  • du78

    12.06.2023 22:16
    isti likovi vam jasu na budzetu od tita,milosevica do danas... Bjelogrlic je do juce bio uz vlast dok se nije doslo do svadje oko podele plena... Nakupio se narodnih para i potomke je obezbedio. Samo menja plocu kako se koja vlast smenjuje.Nije jedini. Imate hiljade takvih primera sto politicara,sto tajkuna sto glumaca...
    Sve mi se cini da vi sa ovakvim likovima i rijaliti prepucavanjima ni nemate iskrenu nameru da srusite vlast.
  • Vuka

    12.06.2023 20:46
    N
    Koga ti prozivas da te stiti od nasilja,mislis da si najpametniji ako si glumac.Niko nije najpametniji,samo sto ti i tvoji mislite da svi moraju da misle kao vi.Toliko o pametnima.Ima dosta nas koji ne vole da misle tudjom glavom.Poslusajte mis0ljenj moje komsinice,baba Zivke koja je govotila :"sta ako je on doktor i ja sam doktor za motiku",drugm recimma idrubi imaju pravo na svoje misljrnj koje se ne slaze sa vasim a ne moraju biti losi.Razmislite,osi ako ne morate tako??????

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija