Za dva dana prodato 11.000 karata za FEST

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Feb.2011, 16:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za dva dana prodato 11.000 karata za FEST

BEOGRAD -

Tokom prva dva dana rada blagajni u "Sava centru" prodato je više od 11.000 ulaznica za Međunarodni filmski festival FEST, što je 100 odsto više nego prošle godine, saopšteno je danas iz Gradske uprave.

U okviru glavnog programa, kao i celina "Holivud", "Panorama svetskog filma", "Evropa u Evropi", "Evropa van Evrope" i "Izabrani dokumentarci" ove godine će se naći 70 premijernih ostvarenja, među kojima i glavni favoriti za Oskara, pobednici >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << velikih festivala i drugi ekskluzivni naslovi iz svih krajeva sveta.

Ulaznice za FEST mogu se kupiti na blagajni "Bilet servisa", kao i na blagajnama festivalskih dvorana "Sava centar", "DKC", "Kinoteka" po ceni od 150 do 300 dinara, navedeno je u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Fest

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Za dva dana prodato više od 11.000 ulaznica za FEST

Izvor: Politika, 04.Feb.2011

BEOGRAD – Za predstojeći filmski festival Fest, koji će biti održan od 25. februara do 6. marta u Beogradu, za prva dva dana je prodato više od 11.000 ulaznica, što je, kako je saopšteno iz Direkcije Festa, dvostruko više nego prošle godine u tom periodu...U glavnom programu i programskim celinama...

Nastavak na Politika...

Srpski student na "Erbas" takmičenju

Izvor: Glas javnosti, 05.Feb.2011, 07:06

BEOGRAD- Srpski student koji je deo tima Politehničke akademije iz Milana, plasirao se u drugu fazu nagradnog takmičenja avio kompanije "Erbas", "Letite na svojim idejama", sa radom iz oblasti dizajniranja aviona, saopšteno je danas iz te kompanije...Na takmičenju koje ima za cilj razvoj novih ideja...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.