Tvitovao i pomešao koverte sa dobitnicima Oskara?

Izvor: N1 televizija, 28.Feb.2017, 11:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tvitovao i pomešao koverte sa dobitnicima Oskara?

Internet zajednica je za zbrku na dodeli Oskara za najbolji film optužila Leonarda Dikaprija, a britanski list San tvrdi da je za to kriv administrator koji je pomešao koverte jer je sve vreme tvitovao iza bine.

Brajan Kulinan uručio je Vorenu Bitiju pogrešan koverat, a mnogi su ga optužili da ih je pomišao jer je stalno "visio" na mobilnom.

Pošto je Ema Stoun primila >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Oskara, Brajan je o tome morao da izvesti javnost na Tviteru i to neposredno pre velikog incidenta. Tviteraši su ga "izrešetali", a tvit je obrisao.

"Trebalo je da gledaš u koverte umesto u dame", poručio mu je jedan korisnik.

Brajan je jedna od dve osobe koje su Bile zadužene za koverte i jedine unapred znale pobednike Oskara.

Predsednik SAD, Donald Tramp, koji je i na dodeli Oskara bio meta kritika, smatra da je do zabune u završnici dodele nagrada došlo zbog toga što su se holivudske zvezde koje se protive njegovoj politici, umesto programom ceremonije suviše bavile politikom.

"Toliko su bili fokusirani na politiku da su im stvari na kraju izmakle kontroli", rekao je predsednik SAD za sajt Brajtbart (Breitbart).
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Koverte na Oskaru pomešane zbog tvitovanja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Feb.2017

Administrator je kriv za najveći skandal u istoriji dodele Oskara, pomešao je koverte jer je "bio zauzet tvitovanjem u bekstejdžu", piše britanski San...Brajan Kulinan uručio je Vorenu Bitiju krivi koverat, a mnogi su ga optužili da ih je pomešao jer je stalno "visio" na mobilnom...Nakon što...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.