Rikardo najbrži na prvom treningu u Bahreinu

Izvor: B92, 29.Feb.2024, 15:22

Rikardo najbrži na prvom treningu u Bahreinu

Vozač ekipe RB Danijel Rikardo bio je najbrži na prvom treningu pred trku za Veliku nagradu Bahreina, kojom počinje nova sezona u Formuli 1.

Rikardo je prvi trening u novoj sezoni završio za 1:32,869 minuta i iza sebe ostavio dvojac Meklarena.

Lando Noris je za 0,032 sekunde bio sporiji od Rikarda, dok je njegov klupski kolega Oskar Pjastri zaostao za 0,224 sekunde.

Četvrto vreme imao je drugi vozač RB Juki Cunoda, peti je bio Fernando Alonso u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Aston Martinu, dok je aktuelni šampion, vozač Red Bula Maks Verstapen bio šesti.

Do desete pozicije su još i Džordž Rasel iz Mercedesa, Šarl Lekler iz Ferarija, vozač Mercedesa Luis Hamilton i Valteri Botas iz Zaubera.

Drugi trening je na programu u četvrtak od 16 časova.

Treći trening i kvalifikacije voze se i petak, dok je početak trke za Veliku nagradu Bahreina zakazan za subotu u 16 časova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

F1: Danijel Rikardo najbrži na prvom treningu uoči trke za VN Bahreina

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Feb.2024

Aktuelni svetski šampion vozač Red Bula Holanđanin Maks Ferstapen ostvario šesto vreme...Vozač ekipe RB Australijanac Danijel Rikardo bio je najbrži na današnjem prvom treningu uoči trke za Veliku nagradu Bahreina u šampionatu Formule jedan...Rikardo je ostvario vreme od 1:32,869 minuta. Drugo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.