Pistorijus pokušava da se dogovori sa roditeljima Stenkampove

Izvor: Vesti-online.com, 20.Avg.2013, 20:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pistorijus pokušava da se dogovori sa roditeljima Stenkampove

Advokatski tim porodice Rive Stenkamp, koju je ubio njen dečko, paraolimpijski trkač Oskar Pistorijus, saopštio je da su predstavnici dve porodice u kontaktu kako bi postigli eventualnu vansudsku nagodbu.

Hoće da se nagodi: Oskar Pistorijus  

Advokat porodice Rive Stenkamp rekao je danas da "dve strane razgovaraju", ali je odbio da iznese više detalja. Pistorijus je optužen za ubistvo >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << s predumišljajem Rive Stenkamp, 14. februara ove godine.

 

Južnoafrički list Tajms (The Times) objavio je danas da Pistorijusovi advokati "očajnički pokušavaju" da se nagode sa roditeljima Stenkampove, pre početka njegovog suđenja u martu sledeće godine. Tajms navodi da su Stenkampovi tražili 300.000 dolara na ime nagodbe. Pistorijus (26), kome su amputirane obe noge, zbog čega trči sa specijalnim protezama, izjavio je da je u svoju devojku pucao

greškom, misleči da je provalnik, dok tužilaštvo tvrdi da ju je ubio namerno, posle svađe.

 

On je ušao u istoriju kada je prošle godine u Londonu postao prvi atletičar sa obe amputirane noge koji se takmičio na Olimpijskim igrama. Pistorijus je na Olimpijskim igrama učestvovao u štafeti četiri puta 400 metara, dok je na Paraolimpijskim igrama odbranio zlatnu medalju u trci na 400 metara.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.