PRVI OSKAR SRBIJE: Još jedno zlato u rukama Ive Štrljić - Ljubav publike je moja NAJVEĆA RADOST

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Nov.2021, 21:29

PRVI OSKAR SRBIJE: Još jedno zlato u rukama Ive Štrljić - Ljubav publike je moja NAJVEĆA RADOST

Niže statue i uspehe...

Dve godine zaredom, Iva Štrljić ne prestaje da u svoj dom donosi nagrade koje potvrđuju rezultate predanog i posvećenog rada u okviru glumačke profesije.

Glumica se na društvenoj mreži Instagram pohvalila još jednom zlatnom statuom, i to Oskarom.

- Prvi Oskar Srbije nagrada koja se dodeljuje za popularnost i posebno isticanje u svojoj profesiji. Uvek volim da kažem da je popularnost onaj lep znak da vas je publika upamtila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jer je zavolela vaše uloge, jer veruje likovima koje tumačite. Za jednog glumca najveća je radost baš to saznanje, ta snažna ljubav publike. Hvala! Jako sam srećna - napisala je ponosna Iva.

A post shared by Iva Štrljić (@ivastrljicofficial)
Pogledaj vesti o: Dodela Oskara 2013

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.