Ovo su grudi koje je Set opevao na dodeli Oskara

Izvor: Kurir, 26.Feb.2013, 12:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo su grudi koje je Set opevao na dodeli Oskara

Videli smo vaše grudi, videli smo vaše grudi, u filmovima koje smo gledali, videli smo vaše grudi, deo je pesme koju je Set izveo tokom dodele nagrada Oskar

Tokom dodele Oskara u nedjelju uveče Set Mekfarlan (39) nije razveselio glumice u publici kad je u pesmi "Videli smo vaše grudi" nabrojao sve one koje su se razgolitile u filmovima u kojima su glumile.

To se najmanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << svidelo Šarliz Teron koja se uhvatila za glavu kad je čula da ju je voditelj spomenuo u pesmi. Među glumicama Mekfarlan je spomenuo Anđelinu Džoli, Helen Hunt i Kejt Vinslet koja se skinula u čak sedam filmova.

"Videli smo vaše grudi, videli smo vaše grudi, u filmovima koje smo gledali, videli smo vaše grudi", deo je pesme koju je Set izveo, a stranim medijima počele su da kruže i fotografije iz filmova u kojima su se spomenute glumice pojavile u toplesu.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.