Oskar kvaliteta Fabrici municije Prvi partizan

Izvor: Beta, 19.Nov.2014, 17:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oskar kvaliteta Fabrici municije Prvi partizan

BEOGRAD, 19. novembra 2014. (Beta) - Preduzeće "Prvi partizan" iz Užica, koje se bavi proizvodnjom municije, dobilo je u sredu nagradu za poslovnu izvrsnost "Oskar kvaliteta 2014.", kao apsolutni pobednik u kategoriji velikih organizacija.

U kategoriji javnog sektora titula apsolutnog pobednika je u Privrednoj komori Srbije (PKS) uručena i Apotekarskoj ustanovi Beograd, dok je medju organizacijama van Srbije >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << to priznanje dodeljeno Domu zdravlja Bjeljina.

Nagrade "Oskar kvaliteta 2014." u kategoriji realnog sektora uručene su i kompanijama Energoprojekt-Hidroinženjering i Air Serbia ground services iz Surčina, dok su kod javnog sektora te nagrade dodeljene Apotekarskoj ustanovi Sombor, Institutu za transfuziju krvi Srbije, Putevima Srbije i Ekonomsko-trgovinskoj školi iz Bečeja.

Nagrada "Oskar kvaliteta", ustanovljena je 1994. godine. Od 1995. se dodeljuje kao nagrada za kvalitet, a od 2000. kao nagrada za poslovnu izvrsnost i kreirana je po ugledu na Evropsku nagradu za poslovnu izvrsnost (EFQM).

"Oskar kvaliteta" se kao tradicionalna nagrada dodeljuje svake godine u novembru na Svetski dan kvaliteta, a ove godine dodeljena je 20. put.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Prvi partizan dobio Oskar kvaliteta

Izvor: B92, 19.Nov.2014

Preduzeće "Prvi partizan" iz Užica koje se bavi proizvodnjom municije dobilo je nagradu za poslovnu izvrsnost "Oskar kvaliteta 2014."...To preduzeće je apsolutni pobednik u kategoriji velikih organizacija...U kategoriji javnog sektora titula apsolutnog pobednika je danas u Privrednoj komori Srbije...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.