Oskar 2012 iz perspektive gamera: Meh...

Izvor: GameInfusion.net, 27.Feb.2012, 17:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oskar 2012 iz perspektive gamera: Meh...

 
Oskar 2012 je došao i prošao očekivano.
 
Najpre, da razjasnimo: iranski A Separation je dobio Oskara za najbolji strani film, ne zato što je dobar (ne kažemo da nije, nismo gledali), već zato što je - iranski.
 
Najvažnije, Džordž Kluni, u svojoj snobovskoj glavi poznatiji kao nadčovečansko otelotvorenje idealnog i počasnog člana Akademije, nije dobio >> Pročitaj celu vest na sajtu GameInfusion.net << Oskar, iako je uživao u mirisu svog puvoljka, dok je hodao crvenim tepihom na koji gleda kao na svoje rodno pravo.
 
Meril Strip je, s’ druge strane, još jednom potvrdila siguricu, u vidu monopola na najbolju žensku ulogu. Ako je ova kategorija nuđena u kladionicama, koenficijent na Meril Strip bio je verovatno 0.9.
 

 
Najuspešniji je bio The Artist, nemi, crno-beli film, koji je odneo pet oskara: za najbolji film, režiju, dizajn kostima, originalnu muziku i najboljeg glumca (Jean Dujardin).
 
 
Što se filmova koji bi zanimali gamere tiče, Rooney Mara je bila nominovana za najbolju žensku ulogu u filmu Devojku sa tetovažom zmaja, ali je, na žalost, udarila na Čeličnu ledi...
 
Najbolji animirani film je briljantni Rango, dok je Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2 izgubio u kategoriji Art Direction od Skorsezeovog ostvarenja Hugo.
 
 
Girl with a Dragon Tattoo nije prošao bez Oskara, jer je akademija nagradila montažu u ovom filmu.
 
Što se vizuelnih efekata tiče, Oskara je dobio Hugo, a ne Rise of the Planet of the Apes, što nalazimo poprilično nenormalnim.
 
Sve u svemu, jedno veliko "meh".
 

Nastavak na GameInfusion.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GameInfusion.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GameInfusion.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.