Openhajmer Kristofera Nolana – koji će premijerno biti prikazan na SkyShowtime platformi od 21. marta – osvojio je sedam Oskara na 96. ceremoniji dodele Oskara

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 11.Mar.2024, 12:51

Openhajmer Kristofera Nolana – koji će premijerno biti prikazan na SkyShowtime platformi od 21. marta – osvojio je sedam Oskara na 96. ceremoniji dodele Oskara

Uspeh dolazi nakon što je film nagrađen sa sedam nagrada BAFTA u februaru, uključujući nagradu za najbolji film, glavnog glumca i reditelja.

Openhajmer će biti dostupan za strimovanje isključivo na SkyShowtime platformi od 21. marta

Sa ukupnom zaradom od 952 miliona dolara od prodaje karata na svetskom nivou i uz najviša ovogodišnja priznanja u filmskoj industriji, sa 7 nagrada Oscara® i 7 nagrada BAFTA (British Academy Film & Television Award), blokbaster >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << Oppenheimer, sa Kilijanom Marfijem, nominovanim za nagradu Oscar, u glavnoj ulozi Dž. Roberta Openhajmera i Emili Blant u ulozi njegove supruge, biološkinje i botaničarke Ketrin „Kiti” Openhajmer, biće dostupan za strimovanje ekskluzivno na SkyShowtime platformi od 21. marta.

Kristofer Nolan, je nominovan za nagradu Oscar, ali pored toga je i scenarista i reditelj filma Oppenheimer u kome publika ima priliku da upozna um teorijskog fizičara Dž. Roberta Openhajmera, pod čijim vođstvom je projekat Menhetn u laboratoriji Los Alamos doveo do nastanka prve atomske bombe. Jedinstveno kinematografsko dostignuće, film Oppenheimer predstavlja glumačku ekipu sastavljenu od zvezda poput Met Dejmona, dobitnika nagrade Oscar, Robert Dauni Džunior, nominovan za nagradu Oscar, Florens Pju, nominovana za nagradu Oscar, Džoš Hartnet i dobitnici nagrade Oscar Kejsi Aflek, Rami Malek i Kenet Brana.

Ovaj film se zasniva na knjizi Američki Prometej, koja je osvojila nagradu Pulitzer: Trijumf i tragedija Dž. Roberta Openhajmera, koju su napisali Kai Berd i pokojni Martin Dž. Šervin. Ovaj film su producirali Ema Tomas, Čarls Roven i Kristofer Nolan.

SkyShowtime platforma je direktno dostupna korisnicima preko SkyShowtime aplikacije na Apple iOS-u, tvOS-u, Android uređajima, Android TV-u, Google Chromecast-u, LG TV-u, Samsungu i putem veb-sajta: www.skyshowtime.com. Mesečna cena pretplate za SkyShowtime je 5,99 EUR (bez reklama).



O SkyShowtime platformi

SkyShowtime je najnovija evropska striming platforma. Kao zajednički poduhvat kompanija Comcast i Paramount Global, SkyShowtime okuplja najbolju holivudsku i lokalnu zabavu na jednom mestu.


Od filmova i originalnih serija legendarnih brendova Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios i Peacock do SkyShowtime originalnih serija, SkyShowtime je novi dom za vrhunsku zabavu u Evropi.

Lansirana na svim tržištima 2023. godine, SkyShowtime platforma je dostupna u: Albaniji, Andori, Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Hrvatskoj, Češkoj, Danskoj, Finskoj, Mađarskoj, na teritoriji Kosova, Crnoj Gori, Severnoj Makedoniji, Norveškoj, Holandiji, Poljskoj, Portugalu, Rumuniji, Srbiji, Slovačkoj, Sloveniji, Španiji i Švedskoj. Dostupna je preko odabranih televizijskih provajdera na nekim tržištima i preko Apple iOS, tvOS, Android uređaja, Android TV-a, Google Chromecast-a, LG TV-a, Samsung Smart TV-a i interneta.
Pogledaj vesti o: Dodela Oskara 2013

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Openhajmer Kristofera Nolana –na SkyShowtime platformi od 21. marta

Izvor: Domino Magazin, 11.Mar.2024

Kritički hvaljeni globalni blokbaster odneo je sedam nagrada, uključujući nagradu za najbolji film, najboljeg glumca i najbolju režiju. Uspeh dolazi nakon što je film nagrađen sa sedam nagrada BAFTA u februaru, uključujući nagradu za najbolji film, glavnog glumca i reditelja. Oppenheimer će...

Nastavak na Domino Magazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.