OTKRIVAMO! Evo zbog čega je Anabela ljuta na Gastoza

Izvor: Svet, 06.Apr.2019, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OTKRIVAMO! Evo zbog čega je Anabela ljuta na Gastoza

Iako je njena ćerka Luna javno priznala da je bila intimna sa Nenadom Marinkovićem Gastozom, Anabela Atijas veoma je ljuta na njega, i to zbog druženja sa Kijom.

Sve je počelo na dodeli Oskara popularnosti u Valjevu, a zajedničke slike iz restorana osvanule su i na instagramu, što je mnogo povredilo Anabelu.

Po njenom mišljenju, Gastoz je ovim izdao Lunu i izneverio njeno poverenje, što mu neće biti oprošteno.
svetsvet
The post OTKRIVAMO! Evo zbog čega je Anabela ljuta na Gastoza appeared first on Svet portal.
Pogledaj vesti o: Dodela Oskara 2013

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

SCANDAL! INTERVJU ANABELA! Luna mi je priznala da joj treba pomoć, rekla je da ne želi više da živi…

Izvor: Scandal.rs, 06.Apr.2019

Nakon što je objavljena knjiga Igra istine autorke Emine Smajić koja je inspirisana burnom pričom o Luni Đogani koja ju je obeležila u Zadruzi 1, Anabela Atijas ekskluzivno za SCANDAL! otkriva detalje iz romana, ali i kako se ona oseća sada, nakon svega što je celu porodicu Đogani i te kako remetilo...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.