Izvor: BanjalukaLive.com, 01.Apr.2013, 15:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napao konobara, obezbjeđenje i policiju

Prijedorčanin M. R. fizički je napao konobara u kafiću "Oskar" u Prijedoru i radnika obezbjeđenja, a potom zajedno sa maloljetnim sinom i policiju, rekli su u Centru javne bezbjednosti Banjaluka. U kafiću "Oskar" u Kozarskoj ulici u Prijedoru u subotu, 30. marta, oko 23 časa M. R. je narušavao javni red i mir, a potom fizički napao konobara i radnika "Sektor sekjuritija", nakon čega je otišao do automobila iz kojeg je izašao njegov maloljetni sin sa pištoljem u ruci, prenose agencije. Maloljetnik je repetirao pištolj i uperio ga u pravcu policije, koja je brzo reagovala i otela Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/hronika/napao-konobara-obezbjedjenje-i-policiju.html)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

PANIKA U CENTRU BEOGRADA: Zmija "prošetala" gradom

Izvor: S media, 02.Apr.2013, 15:36

U blizini Poštanske štedionice u Ulici 27. marta nastala je panika i mogla se čuti vriska žena kada je na trotoaru primećena zmija...Nastalu paniku prekinula su tri policajca, koja su brzo reagovala i zmiju poklopila kutijom...- Nisam ni gledala kuda idem, mislim, ko bi se nadao da usred centra...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.