Izvor: S media, 02.Apr.2013, 15:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PANIKA U CENTRU BEOGRADA: Zmija "prošetala" gradom

U blizini Poštanske štedionice u Ulici 27. marta nastala je panika i mogla se čuti vriska žena kada je na trotoaru primećena zmija.

Nastalu paniku prekinula su tri policajca, koja su brzo reagovala i zmiju poklopila kutijom.

- Nisam ni gledala kuda idem, mislim, ko bi se nadao da usred centra Beograda na tri Celzijusa može da naleti na zmijurinu. Kad se ispred mene pojavila zmija, koja je, čini mi se, ispuzala ispod plavog automobila, skamenila >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << sam se i počela da vrištim - rekla je jedna sugrađanka za "Kurir".

Ubrzo su došla dva radnika „Zoohigijene“ i uhvatila je štapom za hvatanje zmija, kada su i znatiželjnim građanima otkrili da se radi o zmiji smuk, objašnjavajući da ona ne spada u grupi opasnih zmija.

(S media, Kurir)

Foto:ilustracija/PrtSc/youtube

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zmija razbudila Beograđane u ulici 27. marta

Izvor: NaDlanu.com, 02.Apr.2013

Smuk, dugačak jedan metar, ozbiljno je uplašio Beograđane, kada je jutros propuzao Ulicom 27. marta. Ipak, sve je prošlo bez posledica, jer su brzo stigli radnici “Zoohigijene” i kod Poštanske štedionice uhvatili zalutalu zmiju...Čudne povike upomoć, čula su tri policajca koji su odmah reagovali...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.